uctanuca.com

Bir uçtan bir uca

İnternetten film indirmek suç değil diyen Ertuğrul Günay kabineden ayrıldı

En son açıklaması ile olay olan Ertuğrul Günay kabinedeki koltuğunu Ömer Çelik‘e bıraktı. Son dakika gelen bu değişiklik öncesi yaptığı bu açıklama açıkçası bende bazı soru işaretleri bırakmadı değil..

Barış Heykeli (Kars)

Evet biliyoruz ki Ertuğrul Günay‘ın bakanlığı hep tartışılır olmuştu (AKP kulislerinde). Şöyle bir hafızamızı tazelemek gerekirse ilk olarak aklımıza Kars’taki Barış Heykeli’ne Başbakan Erdoğan “ucube” tanımı yaparken Ertuğrul Günay aksi yöne görüş belirtmişti.

Sonuç : Heykel yıkıldı.

HES projeleri

Ertuğrul Günay HES projeleri için ise “Enerji için her yeri delersek, her dereye santral kurarsak, turizm’den para kazanamayız” demişti.

Sonuç : Her dereye, her akan suya HES projeleri yapılmaya devam ediyor.

Başkanlık sistemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın hayali olan Başkanlık sistemi hakkında ise Ertuğrul Günay Türkiye’ye uygun olmadığı yönünde görüş belirtmişti.

Sonuç : Henüz kazanan kaybeden yok.

Muhteşem Yüzyıl dizisi

Başbakan Erdoğan‘ın son çıkışı Muhteşem Yüzyıl dizisi üzerine olmuştu. Kütahya’da bir açılışta konuşan Erdoğan “Bizim böyle ecdadımız yok. Bu dizi yönetmenlerini, tv sahiplerini milletimiz önünde kınıyorum” diyerek konuşmuştu. Ertuğrul Günay ise dizi için olumlu görüşler belirtmiş, dizinin dünyada ses getirmesini umduğunu belirtmiş ve hatta dileyen seyretmeyebilir, zap yapabilir demişti.

Sonuç : Başbakan Erdoğan‘ın konuşmasından bir süre sonra Hurrem’in kapandı, dizide oruç tutulduğu izlenmişti.

İnternetten film indirmek suç değil diyen Ertuğrul Günay kabineden ayrıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön