uctanuca.com

Bir uçtan bir uca

Son maçta kazanılan-kaybedilen şampiyonluklar (son 10 yıl)

Tarih : 12 Mayıs 2012, Cumartesi

Değiştirilen statü ile ilk dörtte yer alan takımlar play-off oynuyorlar.. Süper Final. Son maç. Ve şampiyon olacak takımı Fenerbahçe-Galatasaray maçı belirleyecek. Fenerbahçe şampiyon olması için mutlak maçı kazanması gerekiyor. Galatasaray için ise beraberlik yeterli.

Maç başladığı gibi 0-0 berabere bitiyor. Galatasaray 2011-2012 sezonu şampiyonu oluyor. Fenerbahçe son maçta şampiyonluğu kaybediyor.

***

Tarih : 16 Mayıs 2010, Pazar

Fenerbahçe ile Bursaspor şampiyonluk için son viraja giriyorlar. Fenerbahçe son maçını kendi sahasında oyunuyor, puan avantajı da Fenerbahçe’den yana fakat rakip Trabzonspor. Bursaspor’un rakibi ise Beşiktaş. Maç deplasmanda.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kalıyor, Bursaspor ise deplasmanda Beşiktaş’ı 2-1 yenerek şampiyon oluyor.

***

Tarih : 30 Mayıs 2009, Cumartesi

Sivasspor sezonun sonuna kadar getirdiği mücadelesinde Beşiktaş’la şampiyonluk yarışında son haftaya giriyorlar. Son hafta Sivasspor deplasmanda Galatasaray ile oynuyor Beşiktaş ise Denizli ile. Beşiktaş maçı 2-1 kazanıyor, Sivasspor ise Galatasaray’a 2-1 yeniliyor. Beşiktaş şampiyon oluyor.

***

Tarih : 14 Mayıs 2006, Pazar

Galatasaray ile Fenerbahçe sezonun maçlarına aynı puanla giriyorlar. Fenerbahçe, Denizli ile Galatasaray’da Kayserispor ile karşılaşıyorlar. Galatasaray Kayserispor’u 3-0 yeniyor. Fenerbahçe ise 88. dakikada Tuncay’ın attığı gole rağmen 1-1 berabere kalıyor ve şampiyonluğu kaybediyor.

Son maçta kazanılan-kaybedilen şampiyonluklar (son 10 yıl)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön