uctanuca.com

Bir uçtan bir uca

Yeni BlackBerry Curve 9300

BlackBerry Curve serisinin yeni cihazı 9300 modeli daha önce çok başarılı bulduğum 8900 modeline çok benziyor. 9300’da işletim sistemi olarak BlackBerry OS’un 6.0 versiyonu yüklü olarak geliyor. Ancak bu cihaza yeni 7.0 versiyonu yüklenemiyor. Yeni versiyon için 9360 modeli almanız gerekiyor.

Blackberry Curve 9300
Sanalreyonum.com’dan satın aldığım telefon Vadofone logolu olarak gelmesine rağmen Sim Kilidi yoktu. Daha önce yine aynı siteden aldığımda Blackberry Curve 8520 model telefonda Vadofone logoluydu anca Sim Kilidi olduğu için Turkcell hatımı kullanabilmek için Vadofone müşteri hizmetlerini arayıp 20 dakika içinde sim kilidini kaldırmıştım. Bu sefer cihazın sim kilidi olmadığı için böyle bir işle uğraşmak zorunda kalmadım.
Blackbery cihazlarının kutularında genelde hep aynı aksesuarlar bulunuyor. Bir şarj cihazı, usb kablo ve kulaklıklı mikrofon. 
Daha önceki serilere göre 9300 ile Rim şarj cihazında bir tasarrufa gitmiş. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi eski cihazla beraber Blackberry Traveller Kit adı verilen şarj cihazı verilirken artık usb kablonun takılabildiği şarj cihazı veriliyor. Bence bu çok önemli bir ayrıntı olmuş zira benim gibi eski tip usb kablosu ile şarj olan cihazlar içinde aynı şarj cihazının kullanabilme imkanım oldu. Böyle sadece tek bir şarj cihazını kullanarak, usb kablosu ile şarj olabilen her tülü cihazı şarj edebiliyor olacağım. Bir ayrıntı vereyim, şarj cihazı 550 mAH akım veriyor, iPhone‘un şarj cihazı 1000 mAH akım vererek telefonu hızlı şarj ediyor.

Yeni Şarj cihazı

Eski Blackberry Traveller Kit

İlginiz çekebilecek diğer yazılar için buraya tıklayabilirsiniz.. 

Yeni BlackBerry Curve 9300

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön