uctanuca.com

Bir uçtan bir uca

Senol Güneş Trabzonspor’dan ayrılıyor mu?

Şenol Güneş ve Sadri Şener’in arası bu günlerde açık

Play-off’larda istediği sonuçları alamayan ve bir süredir basın toplantılarında eleştirel konuşmalar yapan Şenol Güneş takımdan ayrılıyor mu?

Şenol Güneş bildiğimiz gibi son zamanlardaki açıklamalarıyla üstü kapalı olarak yönetimi hedef almış ve en son olarak da Sadri Şener bağlandığı bir programda “yenilgiyi bana değil muhatabına sorun” şeklinde bir açıklama yapmıştı.


Bu karşılıklı açıklamalardan sonrasında ligin bitimiyle Şenol Güneş’in Trabzonspor’dan ayrılıp kuvvetle muhtemel yabancı bir takımı çalıştırması bekleniyor.

Şenol Güneş nereye gidecek?

2007-2009 yılları arasına FC Seul takımını çalıştıran Şenol Güneş tekrar Asya’ya mı dönecek yoksa son zamanlarda yıldız transferleriyle adından sıkça söz ettiren Katar takımlarından birini mi çalıştıracak. Şenol Güneş’in nereye gideceği henüz bilinmiyor olmasına rağmen Trabzonspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor taraftarı ne istiyor?

Trabzonspor taraftarları Şenol Güneş’in takımdan ayrılmasını istemiyor. Taraftarlar Süper Final’in Avni Aker’deki son maçında Sadri Şener’e çok büyük tepki göstermişti. Şenol Güneş’i takımdan ayrılma kararı almasıyla taraftarların Sadri Şener aleyhine daha fazla harekete geçeceği öngörüyor.

Senol Güneş Trabzonspor’dan ayrılıyor mu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön